Gouden sieraden en juwelen verkopen? Wij geven meer dan de goudprijs! Geef uw juwelen een nieuw leven. Inboedel 24 is dé opkoper van goud in Nederland.

Bel ons vrijblijvend voor een gratis afspraak:

Gouden sieraden en juwelen verkopen? Wij willen uw gouden sieraden en juwelen kopen! Inboedel 24 is dé opkoper van goud in Nederland.

Of vul het onderstaande formulier in.

  Uw naam. (*)

  Uw e-mail. (*)

  Uw telefoonnummer.

  Waarmee kunnen we u helpen en kunt u de staat en het aantal omschrijven? (*)

  Bestand uploaden is optioneel en vrijblijvend. (bv. lijst van lp's,boedel of foto)

  (*) Graag invullen a.u.b.

  (*) Akkoord op onze voorwaarden, disclaimer, cookiebeleid en privacybeleid zoals hier beschreven.

  Als u onze website gebruikt en/of contact met ons opneemt dan gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hier beschreven.

  Ons adres: Oudegracht 314 3511 PK Utrecht Klik hier voor de routebeschrijving
  Uw gouden juwelen en sieraden verkopen kan makkelijk, snel en voor een goede prijs dankzij onze deskundige Jean-Paul. Jean-Paul van Boedelhuis Achter de Munt heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het taxeren en het kopen van gouden juwelen en sieraden in vrijwel elke gemeente in Nederland. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

  Wanneer zou u uw gouden juwelen en sieraden verkopen?

  De meeste mensen hebben gouden juwelen en sieraden in huis waar men niet veel meer mee doet. Het kan gaan om gouden sieraden of andere gouden voorwerpen zoals een gouden horloge en we kopen zelf gouden munten op. Wellicht zijn uw gouden sieraden en juwelen niet meer in gebruik en zou dat een moment kunnen zijn om gouden juwelen te verkopen. Het kan ook gaan om gouden voorwerpen die u uit een erfenis heeft gekregen en eigenlijk niet zo mooi vindt. Daarnaast kan het ook zijn dat u snel geld nodig heeft en uw gouden sieraden verkoopt. Jean-Paul heeft meer dan 15 jaar ervaring met gouden juwelen kopen en gouden sieraden verkopen. U krijgt een goede prijs voor uw gouden horloges, gouden armbanden, gouden ringen of andere gouden voorwerpen.

  Waarom kiest u voor ons?

  Wij kopen niet alleen hele boedels inclusief goud. Wij kopen ook enkele stuks die bijvoorbeeld uit een erfenis kunnen komen. Als u twijfels heeft over uw gouden voorwerpen dan kunt u altijd gratis en vrijblijvend bellen met ons. We kunnen ter plaatsen vast stellen wat het goud precies voor waarde heeft en u krijgt een goede prijs die wij direct betalen. Alle hoeveelheden qua goud zijn welkom en u bent van harte welkom om gratis advies te vragen aan ons.

  Gratis taxatie bij het goud kopen.

  Wanneer wij u uw goud kopen dan bieden wij altijd een gratis taxatie aan. Ook wanneer u uw goud nog niet wilt verkopen, kunt u hiervoor vrijblijvend en gratis contact met ons opnemen. Aan de hand van de waarde van uw gouden object kunt u besluiten of u het wil verkopen of juist niet. De prijs die wij bij het goud kopen vaststellen is gebaseerd op de kwaliteit, het goudgehalte, de goudprijs, de marktwaarde en de staat van het item. U kunt hier uiteraard gewoon bij zijn. Bij het goud kopen baseren we de prijs altijd op de goudprijs en of goudkoers van dat moment.

  Goud verkopen en zelf de waarde proberen in te schatten?

  Wat goud waard is wordt mede bepaalt door het goudgehalte in een sieraad of ander object. 24 karaat is de hoogste concentratie aan goud namelijk 99,99% van het object is van goud. Wanneer de helft van het object bestaat uit een andere stof en er dus ongeveer 50% goud in het object zit, speek je van 12 karaat goud (dit is 24 gedeeld door 2). Doorgaans vind je in Nederland 14 karaat goud, dat bestaat dus uit 14/24 goud. Uit verhouding wordt ook het keurteken ontleend. Zo is 18 karaat 75,0% van 24 karaat en dus is het keurteken ‘750’. Voor 24 karaat goud is dit 999. Nederland kent overigens drie goudwaardes namelijk 14, 18 en 22 karaat. Aan de hand van het aantal karaat zou je zelf de prijs kunnen bepalen. Een voorbeeld: een gouden ring van 18 karaat en 10 gram weegt zou bij een prijs van € 20,00 per gram ongeveer € 200,- waard zijn. Andere keurtekens zijn: 333 = 8 karaat goud = 33,3% goud 375 = 9 karaat goud = 37,5% puur goud 416 = 10 karaat goud = 41,6% puur goud 585 = 14 karaat goud = 58,5% puur goud 625 = 15 karaat goud = 62,5% puur goud 750 = 18 karaat goud = 75% puur goud 875 = 20 karaat goud = 87,5% puur goud 916 = 22 karaat goud = 91,6% puur goud 999 = 24 karaat goud = 99.9% puur goud Het is echter aan te raden om dit door ons te laten controleren. Men kan namelijk de stempels ergens opzetten maar het is dan de vraag of het goud er daadwerkelijk in zit. Uw wilt uw goud verkopen? Wilt u zeker weten dat u goud in handen heeft? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op!