Zilveren sieraden en juwelen verkopen? Wij geven meer dan de zilverprijs! Geef uw juwelen een nieuw leven. Inboedel 24 is dé opkoper van zilver in Nederland.

Bel ons vrijblijvend voor een gratis afspraak:

Zilveren sieraden en juwelen verkopen? Geef uw juwelen een nieuw leven! Wij willen uw zilveren sieraden en juwelen kopen! Inboedel 24 is dé opkoper van zilver in Nederland.

Of vul het onderstaande formulier in.

  Uw naam. (*)

  Uw e-mail. (*)

  Uw telefoonnummer.

  Waarmee kunnen we u helpen en kunt u de staat en het aantal omschrijven? (*)

  Bestand uploaden is optioneel en vrijblijvend. (bv. lijst van lp's,boedel of foto)

  (*) Graag invullen a.u.b.

  (*) Akkoord op onze voorwaarden, disclaimer, cookiebeleid en privacybeleid zoals hier beschreven.

  Als u onze website gebruikt en/of contact met ons opneemt dan gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hier beschreven.

  Ons adres: Oudegracht 314 3511 PK Utrecht Klik hier voor de routebeschrijving
  Uw zilveren sieraden en juwelen verkopen kan bij ons voor een goede prijs. Jean-Paul heeft inmiddels al sinds 1993 ervaring met het taxeren van zilveren sieraden en juwelen. Het zilver kopen kan gaan om voorwerpen zoals zilveren juwelen, zilveren sieraden, zilveren koffie- en theeserviezen, zilveren antieke parfumflesjes, zilveren broodmanden, zilver bestek, zilveren kandelaren en zilveren miniaturen. Het maakt ons niet uit of er beschadigingen aan het zilver zitten. Wij willen immers graag uw zilver kopen voor wat het zilver op dat moment in onze ogen waard is. We proberen uiteraard een zo’n goed mogelijk prijs te geven voor zowel verkoper als koper op dat moment. U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos contact opnemen om uw zilver te verkopen. Ook wanneer u niet helemaal zeker bent bij het verkopen van uw zilver. We kopen niet alleen zilver op per grote hoeveelheden maar juist ook enkele stuks, als het interessante objecten zijn.

  Wanneer kunt u uw zilveren juwelen en sieraden verkopen?

  Veel klanten komen bij Jean-Paul wanneer zij zilver hebben die ze niet meer gebruiken, zilver dat verkregen is bij een erfenis en niet gebruikt wordt en als mensen een goede prijs voor hun zilver willen hebben. Jean-Paul betaalt na het maken van een afspraak omtrent uw zilver, desgewenst contant uit. Zilver kopen doet Jean-Paul al vele jaren en heeft vele tevreden klanten. Jean-Paul is begonnen met het zilver kopen sinds het ontstaan van zijn zaak, namelijk Boedelhuis Achter de Munt.

  Wij willen uw zilver kopen en kosteloos taxeren.

  U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend contact met ons opnemen om uw zilver te laten taxeren. Uw zilver verkopen kan door het hele land maar Jean-Paul levert de beste service en de beste prijzen. Wij kopen zilver graag op!

  Zelf uw zilver verkopen en taxeren?

  U kunt zelf ook de waarde van uw zilver bepalen. Het heeft echter de voorkeur dit door experts te laten doen zoals wij zijn. Aan de hand van gehaltetekens en de prijs van het zilver op het moment van berekenen kunt u ook voor uw zilveren voorwerpen een prijs berekenen. De minimum eis in Nederland voor het zilvergehalte is 80%. Het houdt in dat minimaal 80% van het object zilver bevat. Dit zilveren voorwerp draagt dan ook het gehalteteken met 800 erop. Andere voorkomende gehaltetekens in Nederland dragen de gehaltetekens 835 (83,5% zilver) en 925 (92,5% zilver). Het heet ook respectievelijk derde, tweede en eerste gehalte. Een zilveren object van het eerste gehalte bevat dus 92,5% zilver en heeft het stempel 925. Naast de cijfers bevatten ook veel zilveren stukken een staande leeuw, een lopende leeuw in een liggend zeskant, een teken met een zwaard of simpelweg de letter Z. Het is in elk geval de moeite waard om ons naar uw zilver te laten kijken. Een gehalteteken wil namelijk niet alles zeggen over uw zilver. Jean-Paul is professioneel en heeft in de loop der jaren al vele klanten geholpen bij het verkopen van zilver. Bel ons vandaag nog op en laat de experts naar uw objecten kijken.